Go to ...

24. juni 2024

KRIGSFORBRYDERE MØDES I KØBENHAVN


Tidligere udenrigsminister i USA, Henry Kissinger, og NATOs generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen, deltager i årets Bilderbergmøde, der i år afholdes i København.

Begge personer anses i forskellige kredse for at være krigsforbrydere.

Andre kredse betragter den såkaldte Bilderberggruppe som en lukket kreds af politikere og erhvervsfolk, der hemmeligt styrer verden. De vil demonstrere på lørdag.

Af MIKKEL SCHOU

Henry Kissinger må som tidligere udenrigsminister i USA anses for at være medansvarlig for krigsforbrydelser i Vietnam. Han var også udenrigsminister, mens USA efter alt at dømme var involveret i statskup i Latinamerika, der førte til årelange rædselsdiktaturer. På samme måde anses Anders Fogh Rasmussen i intellektuelle og venstreorienterede kredse i Danmark for at være krigsforbryder ved at have sendt Danmark i krig i Afghanistan.

De to deltager i  Bilderbergmødet, der i år afholdes i København. Mødet holdes på Mariott Hotel fra torsdag til søndag.

På Bilderberggruppens årlige møde indkaldes det, som nogen kalder verdens elite. Det er politikere og erhvervsfolk fra hele verden. Møderne, og hvad der kommer ud af dem, er hemmelige.

I år skal man blandt andet diskutere situationen i Ukraine, den økonomiske krise, og de mange overvågningsskandaler, der med whistlebloweren Edward Snowdens afsløringer har ramt USA.

I alt syv danskere er inviteret med på mødet i år. De må ikke efter fortælle, hvad der er blevet drøftet. Men Bilderberggruppen forklarer selv, at målet med møderne er at skabe grobund for en dialog mellem Europa og Nordamerika.

Der er arrangeret demonstration mod Bilderbergmødet lørdag klokken 12 over for Hotel Mariott. Det er ifølge webportalen Modkraft en samling konspirationsteoretikere, der står bag indkaldelsen, som vi viser her:

2Bilderberg

Tags: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From Debat