Go to ...

22. juli 2024

PÅSKUD!


I anledning af den forestående begivenhed på lørdagen den 6. april i år, hvorefter det igen kun er christianitter, der må håndtere hash til videresalg, bør der knyttes nogle kommentarer:

Der skal liv i Gaden. Derfor genåbnes møntvaskeriet ved siden af Bageren. I stedet for som foreslået, at der bliver indrettet kontor for ”Projekt Pusherstreet”.

Fristaden er også (heldigvis) fristed for unge helt ned i teenagealderen. Dem bliver der passet på. Derfor må den professionelle ”overvågning” af disse overlades christianitterne og deres egne organisationer (Værtshus- og koncertpersonale, Vilde Liv, Sundhedshuset, Herfra og Videre.. og videre).

Det kan ikke være rigtigt, at unge risikerer uønsket kontakt fra sociale myndigheder og politi alene af den grund, at de opholder sig på Christiania.

Når asfalten er væk og hippiespirerne blomstrer igen, må det kunne forventes, at det langvarige arbejde med renovering af rørsystem ikke generer adgangen gennem Gaden og til og fra de mange aktiviteter, arrangementer og handel (kiosk, bageri og caféer) samme sted.

Så skal det nok blive sjovt.

Det, og meget mere, mener hele TVflux

Foto: Christiania, 1999. TVflux arkiv

Tags:

One Response “PÅSKUD!”

  1. 6. april 2024 at 11:20 pm

    Det kan ikke være rigtig at skolebørn igen kommer til at kunne køber Hash i Gaden og sætte sig i Nemolands ryge faciliteter , købe alkohol og så øve sig på et misbrug , som i værste fald kan ødelægge deres ungdomsliv . De sidegesjæfter som Stof salget har subsidieret i Gaden kan fremover se i vejviseren efter profitten . Det har aldrig været Ideen at Christiania skulle servicerer Nordeuropas største Hashmarked og dets kundekreds . CA står for De skjønne Kunster! De gode værkstedet , de veldrevne virksomheder som er der for beboerne i en lille tæt landsby midt i Storbyens Favn . Støt Christiania , Stop med at ryge ! Læg sprutten på hylden og få klare øjne og et bedre blodtryk ! Godt for potensen Boys !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From CHRISTIANIA