Go to ...

24. juni 2024

HASH-HANDEL GENÅBNET


I går var der indkaldt til fællesmøde på Christiania om situationen i Pusherstreet, der havde været lukket siden et skuddrab natten til den 4. juli. Hash-handelen begyndte i går om morgenen og lukkede klokken 19 til det annoncerede fællesmøde.

Så vidt vides, var hash-handlerne gået med til at lukke forretningen, i det mindste indtil det 22-årige drabsoffers begravelse, som fandt sted i fredags.

I dag fortsatte handelen kun afbrudt af politiet, der klokken 12.30 ankom med lastbiler for at fjerne salgsboder af mælkekasser og andet.

MYSTIK OM MØDE
Fællesmødet i går er omgærdet af mystik. En pressetalsmand på Christiania siger, at der slet ikke var noget fællesmøde. Andre siger, at mødet blev erklæret ulovligt indkaldt.

TVflux har talt med to personer, der var til stede til et møde i Den Grå Hal. På en indkaldelse, der blandt andet hang i Pusherstreet, stod der, at der var fællesmøde om situationen i Gaden.

Men de er ikke enige om, hvad der så skete. En siger, at en gruppe christianitter læste op af et manifest og derefter forlod mødet. En anden siger, at der blev læst op af en meddelelse, der ville blive sendt til pressen.

Af pressemeddelelsen skulle det fremgå, at Christiania ikke længere havde noget ideologisk fællesskab med Pusherstreet. Om meddelelsen er blevet sendt til pressen, vides ikke. Det vides heller ikke, hvilken opbakning en sådan meddelelse har på Christiania.

Alle er dog enige om, at der i går blev indkaldt til et nyt fællesmøde om Pusherstreet den 10. august.

AF MIKKEL SCHOU

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From CHRISTIANIA