Go to ...

24. juni 2024

HILLARY CLINTON VIL SMIDE ATOM-BOMBE


Den tidligere forsanger i det britiske Pink Floyd, Roger Waters, frygter, at Hillary Clinton vil anvende atom-våben, hvis hun bliver valgt til USA’s præsident. Waters foretrækker den mere liberale Bernie Sanders som præsident, selvom sangeren ikke selv kan stemme i USA.

AF MIKKEL SCHOU

»Der er noget skræmmende høge-agtigt over Hillary Clinton. Jeg har rigtig store problemer med, at hun kan gå hen og blive den første kvindelige præsident og kaste en atombombe mod en eller anden, siger Roger Waters til The Rolling Stones.

roger w
Foto: Erick Luyten

Roger Waters er især kendt for at være sanger/sangskriver i det legendariske britiske band Pink Floyd, der er kendt for dybt filosofiske tekster, klassisk, orkestral og meget eksperimenterende rockmusik. Bandet blev dannet i London i 1965.

Roger Waters er bosiddende i New York, men kan som britisk statsborger ikke stemme til præsidentvalget i USA i 2016.

Han foretrækker alligevel en anden demokratisk kandidat, nemlig Bernie Sanders, som selv har erklæret sig som demokratisk socialist. Hans holdninger ligger tæt ved de nordiske tanker om en velfærdsstat, som vi kendte dem, inden Helle Thorning blev statsminister i Danmark.

Roger Waters er også kendt for sin fordømmelse af Israels behandling af den palæstinensiske befolkning. Han optræder af den grund ikke i Israel.

 

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From NYHEDER