Go to ...

22. juli 2024

PROPAGANDA – RUSLAND


Selv i USA hæver der sig røster over propaganda-krigen mod Rusland. Russere har historisk erfaring med at udvise skepsis over for magthavere og deres talerør, mens vi i Vesten stadig stoler blindt på politikere og medier.

KOMMENTAR Af MIKKEL SCHOU

De største medier i USA kører propaganda-krig mod Rusland.

I dette link er det blandt andet New York Times og Newsweek, der bruges som eksempel på mediernes uhæmmede opbakning til ikke alene Hillary Clintons præsidentkampagne, men også til at oppiske en stemning om, at det er Rusland, der er ved at drive verden ud i en 3. verdenskrig.

Alt tyder på det modsatte: Det er USA, der vil have en krig for at bevare sit verdensherredømme.

Det er et eksempel på spin af højeste klasse, når det er lykkedes Clinton-staben at få skubbet en diskussion af indholdet af lækkede e-mails helt af banen. Nu drejer det sig ikke om indholdet, men om en fuldstændig dækningsløs påstand om, at det i virkeligheden er Rusland, der står bag lækket af Hillary Clintons e-mail.

Man skal åbenbart ikke kun være en uudannet borger i USA for at hoppe med på den. Samtlige danske medier viderebringer løgnene fra USA. Helt ukritisk. Og hvor er det smart samtidig at gøre Rusland til verdens paria og påstå, at det er Rusland, der forsøger at bringe lidt lys over Hillary Clintons forbrydelser.

Mange velmenende danskere jublede, da USA første gang valgte en sort som præsident. Han har siden vist sig at være en katastrofe – lige så meget i lommen på ondsindede kapitalkræfter, som enhver anden præsident i USA nødvendigvis må være for at blive valgt.

Nu jubler velmenende danskere på forhånd over udsigten til, at USA for første gang vælger en KVINDELIG præsident. Tag jer i agt: Bag det tykke lag af sminke gemmer der sig en rædselsfuld personage, der kun ønsker at holde verden i et jerngreb.

Også om det så kræver, at Rusland angribes med a-våben.

For militære kilder vedstår, at USA ikke længere kan undertvinge Rusland med konventionelle våben. Det ses jo allerede i dag i Syrien.

Foto: Newsweek

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From NYHEDER