Go to ...

14. juli 2024

PUSHERSTREET KOGER


En annonceret sit down-aktion” i Christianias hash-gade er udsat. Det meddeler initiativtagerne nu.

Her er en redigeret udgave af den nye annonce:

Af praktiske årsager har vi udsat aktionen til efter sommerferien, uge 35.

Vi oplever situationen omkring Pusherstreet koger.

Vi vil gerne slå et slag for freden & sammenholdet, afstandstagen til vold, inklusiv og især politivold, samt hårde stoffer & våben.

Vi vil gerne hylde Christiania som unikum,håndhæve Christianias målsætning & grundlov, samt både støtte & informere om al den innovation, kreativitet, skønhed & glæde der findes i Christiania.

At dette sker i ‘Gaden’ er fordi det er et brændpunkt. Vi ønsker ikke at genere nogen.Vi vil opfordre til en fredelig modstand, hvis politiet kommer ind & laver razzia.Vi støtter og repræsenterer kun en fredelig fremtoning, hvorfor vi heller ikke støtter diverse kasteskyts mod politiet.

Fredsvagt-ugen er flyttet til uge 35, 28.8.-1.9. – det er ugen for årsdagen hvor det tragiske skyderi fandt sted, sidste år.

Foto: Betjent støder ind i tilfældig forbipasserende under tidligere politi-razzia i Pusherstreet, fordi betjenten ikke får set sig for under de ofte kaotiske tilstande, når politiet rykker ind på Christiania. Det vides ikke, om betjenten afsatte tid til at undskylde over for borgeren.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From CHRISTIANIA