Go to ...

22. april 2024

MANGEL PÅ HASH


I disse dage må kunderne i Pusherstreet på Christiania betale mere for hashen end normalt. Og de risikerer, at kvaliteten er ringere.

Flere pushere siger til TVflux, at de har svært ved at få fat i hashen, og den er blevet dyrere. Det er en udbredt opfattelse, at manglen på hash skyldes det spanske politis indsats mod indsmugling fra Marokko, hvor den mest udbredte type hash stammer fra.

»Jeg er ikke sikker på, at jeg kan få nye varer, når jeg har solgt de sidste«, siger en pusher til TVflux.

Ifølge en anden kilde skal pusherne i disse dage betale den samme pris per gram, som de tidligere solgte for til kunderne. På nogen af hashprodukterne skulle der nu være tale om en fordobling af priserne.

TVflux kunne ved selvsyn i dag konstatere, at der var et meget mindre udbud af hash i Pusherstreet end sædvanligt. Nogle kunder klager også over, at kvaliteten i nogle tilfælde har været ringe.

Det er endnu uvist, hvor længe spansk politi kan holde hashen fra Marokko væk fra Europa.

Københavns politi siger til Ekstrabladet, at det er blevet bemærket, at der er mindre hash til salg i Pusherstreet. Politiet meddeler også, at den ihærdige indsats mod både købere og sælgere af hash i fristaden vil fortsætte.

AF MIKKEL SCHOU

Tags:

8 Responses “MANGEL PÅ HASH”

 1. John Marshall
  6. april 2021 at 12:00 pm

  De danske politikere har LER deres hoveder. De er dumme som snot er grønt. De OPFORDRER nærmest kriminelle UDSKUD fra hele landet, til at sælge LORTEHASH – og tjene KASSEN på det. Læg mærke til alle de fede dyre tyske biler, som suser rundt i byen disse tider… Lovliggør rygeren – og få de dyre leasede biler (du ser dem oftest fyldt op med med unge gutter)… VÆK fra gaderne. Tag levebrødet fra dem. Legalisèr – nu.

 2. Daniel
  20. januar 2020 at 7:25 am

  Hash skal ud af landet og det skal alle andre stoffer også

  • Brian Rasmussen
   8. juli 2021 at 9:08 am

   Og hvorfor skal hash ud a landet ,kan du ikke uddybe hvad du mener!!???

 3. 18. januar 2020 at 1:07 am

  Fuck om hashen forsvinder. Det er cannabis der er vejen frem! Kom nu ind i kampen!🍀✅

 4. Martin
  17. januar 2020 at 3:42 pm

  Mathias du har helt ret men sådan er deplomati det er et show for befolkningen for hver enkelte borger har følelsen af de har noget og sku have sagt men i virkeligheden er det bare et diktatur forklædt som deplomati deplomati er bare en måde og styrer befolkningen makavelli skrev også deplomati er en hjernæve i en fløjlshandske vis i forstår og Børge du er da for dum og høre på for vis det starten der skal sælge det bliver det dyrer plus alle der lovligt køber hash vil blive stemplet som misbruger som du selv siger i skal se det sådan nogle menneske har det bare Best med og ryge hele livet sådan nyder de livet lisom nogle drikker kaffe hver morgen skal man så også i behandling for kaffe helt ærlig Børge du sku for lam og høre på og ved tydeligvis ikke hva du snakker om

 5. Mathias
  17. januar 2020 at 2:29 am

  Jeg troede ikke Danmark var en Politistat. Jeg troede det var den udøvende og ikke den lovgivende eller dømmende. Politikerne taler om legalisering. Københavns borgerrepræsentation og kommune ønsker legalisering på prøvebasis og alligevel besøger Københavns Politi fristaden flere gange dagligt fremfor at opklare røverier, tyverier og voldepisoder, for nej det har vi ikke ressourcer til. Men at genere borgere der blot ønsker lidt at falde ned på det er der midler til. Det er da helt forkasteligt.

 6. Lizette
  16. januar 2020 at 11:12 pm

  Cannabismangel er ikke godt, håber der snart bliver normale forhold igen ❤️

 7. Børge Højlund Jensen
  16. januar 2020 at 9:06 pm

  Hash skal være lovligt i Danmark så vi undgår at det er bander der står for det og så kan vi også finde frem til misbrug og få misbruger i behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From CHRISTIANIA