Go to ...

23. februar 2024

KLIPPEKORT-KUNDER TIL GRIN HOS MOVIA


I morgen er sidste chance for at bruge sine klippekort i busser og tog i hovedstadsområdet. Men klippemaskinerne bliver stående i busser og på perroner på ubestemt tid, for dem skal DSB-kunder stadig kunne benytte.

AF MIKKEL SCHOU

Mange kunder ærgrer sig over, at det er sidste dag i morgen, hvor de kan bruge deres klippekort i busser og tog i hovedstadsområdet. Buschaufførerne glædede sig til gengæld over udsigten til ikke længere at skulle betjene den såkaldte Almex eller klippemaskine.

Men både chauffører og kunder får en lang næse onsdag morgen. Klippemaskinerne bliver nemlig stående i al fald frem til nytår. De skal nemlig bruges af DSB’s kunder, der stadig får udstedt en billet i form af et klippekort.

Movia er opmærksom på det besynderlige i, at klippemaskinerne bliver stående:

»Vi har fuld fokus på det her. Vi skal nok hjælpe kunderne. Vores kontrollører kommer ikke til at fare frem med bål og brand, hvis kunderne kommer til at bruge et gammelt klippekort«, siger Søren Englund, centerchef hos Movia.

»Det er en gammel aftale mellem Movia, DSB og Metro, at hovedstadsklippekortet afskaffes og ikke kan bruges fra 1. juli i år. Men vi hjælper DSB, så deres kunder stadig kan klippe i deres DSB-klippekort. Det kommer til at gælde frem til nytår, hvor DSB har lovet at afskaffe deres klippekort«, siger Søren Englund til TVflux.

De kunder, der ikke når at bruge deres hovedstads-klippekort, kan få dem refunderet frem til den 8. februar 2018. Men det er ikke lige til. Kunder skal rekvirere et refusionsskema, udfylde det og indsende det med de ubrugte klippekort til Movia.

Tags: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From NYHEDER