Go to ...

24. juni 2024

KORTVARIG TERROR-FRYGT VED SYNAGOGEN I KØBENHAVN


En ulovligt parkeret flyttebil foran synagogen i København gav i eftermiddag to politibetjente tics. Bilen var kørt mod ensretningen og holdt på fortovet, hvor den spærrede for indgangen til synagogen.

Københavns politi kom tilfældigt kørende gennem Krystalgade, da flyttebilen blev observeret. I bilen sad tre dansk-libanesiske flyttefolk, der skulle ordne noget i Krystalgade.

1 terror synagoge

Af MIKKEL SCHOU

En betjent henvendte sig til chaufføren og spurgte om han ikke godt kunne se, at det så lidt alarmerende ud, at han var kørt mod ensretningen i Krystalgade, havde parkeret ulovligt på fortovet og så foran synagogen. Om han ikke havde hørt om konflikten mellem Israel og Palæstina ?

Det havde chaufføren. Men han var af libanesisk afstamning og holdt ikke med nogen af parterne. Han ønskede bare fred. Han drejede hovedet og kiggede ind på synagogen nogle få meter værk:

»Jeg anede ikke, at det var en synagoge. Og det var gps’en, der viste vej mod ensretningen«, sagde han – på formfuldendt dansk – til betjenten.

Betjenten lurede hurtigt, at der trods det mellemøstlige udseende ikke var fare på færde. Men alligevel sagde han til chaufføren:

»Havde situationen været lidt anderledes, havde jeg været nødt til at trække min pistol.«

Chaufføren slap med en bøde for at parkere på fortovet og køre mod ensretningen. Det sidste giver også et klip i kørekortet.

»Men det er jo det første klip du har fået«, sagde betjenten efter at have kaldt op for at tjekke mandens identitet.

Mens flyttefolkene bakkede tilbage af Krystalgade, fortalte den ene betjent til TVflux, at de skam havde fået tics ved øjnene, da de så flyttebilen op ad synagogen:

»Det var jo sådan en Breivik brugte«, forklarede han.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From NYHEDER