Go to ...

29. maj 2024

KNIVSTIKKERI


Kort før klokken 14.30 drog vores retsreporter ud på en melding om politiudbud på Nørrebrogade.

Efter krydset ved Kapelvej i østlig retning var trafikken gået i stå. En ivrig chauffør på linje 1A bakkede nogle meter og drejede ned af Møllegade.

Længere fremme, lige efter Stengade, var Nørrebrogade spærret af politi.

Retsreporteren fik trods sit pressekort ikke lov at passere afspærringen. Da han alligevel forsøgte for at smyge sig omkring hjørnet ad Slotsgade, blev han straks overfaldet af to unge, kvindelige betjente, hvoraf den ene nev (!) ham i armen.

En cirka syv-årig dreng kunne fortælle, at han havde set politiet slå på en mandsperson. Andre havde hørt, at to ældre damer ikke kunne komme til lægen, fordi politiet havde afspærret opgangen til konsultationen, og mente derfor, at det var hos lægen, at der var sket noget.

Netop som reporteren nåede frem til krydset ved Fælledvej, svingede den tidligere linje 1A ud i krydset. Det var altså lykkedes chaufføren at sno sig ad de små gader.

I modsætning til linje 5A og 350S, der har tre aksler og også kører ad Nørrebrogade, betjenes linje 1A af to-akslede busser. Det kan dog ikke have været en nem manøvre at føre linje 1A af den omtalte omvej.

I krydset ved Fælledvej fortalte en betjent retsreporteren, at der var tale om et knivstikkeri.

OPDATERING:

Retsreporteren valgte at forlade stedet i andet ærinde. Derfor bringer vi historien med to timers forsinkelse. Reporteren er nu blevet indskærpet, at ved større begivenheder skal der straks returneres til redaktionen.

Det er derfor, at vi nu må ty til Ekstrabladets oplysninger i sagen: En 19-årig mand blev stukket med kniv. Gerningspersonen er ikke fundet.

AF MIKKEL SCHOU

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From NYHEDER