Go to ...

29. maj 2024

IRMA-PIGENS STEDFAR KRÆNKET


VIDEO: Kunstneren Love Party… ja, det kalder han sig; også hvis politiet beder om navn og adresse… er blevet sagsøgt af COOP for at gøre grin med IRMA-pigen.

Ja, der er nærmest tale om en krænkelse, hvis man skal tro den nye IRMA-direktør Martin Jöncke. Direktøren, der kom ind i IRMA sidste år, ønskede i øvrigt ikke at udtale sig til TVflux i Sø- og handelsretten i dag, da sagen mod kunstneren procederedes.

Love Party havde en aftale med den tidligere IRMA-direktør om at lave flere designs til IRMA, efter at han sidste år havde fremstillet IRMA-pigen, som om hun var på Roskilde festival. Den nye IRMA-direktør ønskede ikke at fortsætte samarbejdet og lukkede IRMA. Så lavede Love Party blandt andet krus med IRMA-pigen og teksten: Fuck COOP. Men alt det fortæller kunstneren selv i videoklippet.

Sø- og handelsretten afsiger kendelse den 5. december i år. Hvis Love Party taber den latterligt grotesk anlagte sag, skal han betale COOPs ligegyldige advokat 900.000 kroner for dennes indholds- og resultatsløse arbejde. Med andre ord: COOPs påstande og forlangender fremstod i Sø- og handelsretten som uværdigt løst underbygget.

OPDATERING: COOP stævnede Love Party for at få retten til med øjeblikkelig virkning at stoppe promovering og salg af genstande, hvor IRMA-pigen indgår og konfiskere Love Partys eventuelle lager af samme. Det skete ikke, men kan ske efter rettens kendelse (afgørelse) den 5. december.

One Response “IRMA-PIGENS STEDFAR KRÆNKET”

  1. 24. oktober 2023 at 5:55 pm

    FUCK COOP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From NYHEDER