Go to ...

28. februar 2024

FUCK POLITIET. FUCK PIND. FUCK DE RIGE


Københavns politi mener, at det var christianitter og ikke demonstranter, der lavede optøjer på Christians Havn i fredags. Det skriver Modkraft. Reclaim the Streets – Reklame i Gaderne – skriver i en pressemeddelelse om baggrunden for demonstrationen.

AF MIKKEL SCHOU

Det var hashvagter og autonome fra Christiania, der lavede ballade på Christians Havn i fredags. Det siger politiets pressemand Lars Krabbe overraskende.

optøj
Foto: CADOK

Dét, mener christianitterne er politisk spin fra Københavns politi. Ifølge christianitter blev der fyret uforholdsmæssigt meget tåregas af ind på fristaden, selvom tumulten foregik uden for.

Politiet var mødt talstærkt og kampberedt op til Reclame the Street-demonstrationen og politiets pres fik nogle demonstranter til at søge ly på Christiania.

I lørdags skrev Reclame the Streets på deres facebook-side, inden den ifølge Modkraft blev lukket ned:

Gårsdagens hændelser skal ses som en direkte konsekvens af politiets vilkårlige repression, i form af ransagninger, sigtelser og chikane, som politiske aktivister og københavnere bliver udsat for på daglig basis, samt den repression vores kammerater blev udsat for efter den sidste ’Reclaim the Streets’-gadefest. Vi er mildest talt pisse trætte af at se vores venner blive brugt som syndebukke af et statsapperat, der efterhånden kan betragtes som en politistat!

Når beslutningstagerne står målløse tilbage, er det kun et tegn på, at vi kun kan råbe dem an, når der er bål i gaderne! Lad det være en advarsel til politikere på borgen, at når i skubber os ud af vores kvarterer og bydele, skubber vi i dén grad grusomt tilbage!

Fuck politiet! Fuck Søren Pind! Og fuck de rige røvhuller, som ikke bare truer os på vores levegrundlag, men også vores blotte eksistens!

//Reclaim the Streets

Tags: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From NYHEDER