Go to ...

22. april 2024

TÆT PÅ NY TIBET-SAG


VIDEO: En fredsaktivist blev i denne uge forsøgt bortvist fra både en pro-palæstinensisk demonstration og fra fakkeloptoget ved synagogen i København.

Aktivisten bar fanen for UP (United People). En blå vimpel med en hvid cirkel, der symboliserer en lysende Jord på en blå himmel. Fred og fordragelighed mellem alle mennesker.

Ved begge episoder mente Københavns politi, at aktivisten havde ret til at vise sit flag.
Men ved den palæstinensiske demo insisterede de kommunistiske arrangører så meget, at politiet til sidst greb ind, som ses på videoen.

Ved den pro-palæstinensiske demo argumenterede arrangøren for, at der i indkaldelsen til demoen stod, at der ikke måtte medbringes faner for politiske organisationer eller andre nationers flag.
UP’s fane er upolitisk og humanitær.

Arrangørerne havde selv et banner med, hvor der i begge ender af ordet REVOLUTION var anbragt hammer og segl, den sovjetiske kommunismes symbol.

Fredsaktivisten var TVflux’s egen redaktør. Også foran den jødiske synagoge. Det blev forklaret over for Københavns politi og den jødiske menigheds sikkerhedsrepræsentant, at der var tale om et fredsbudskab, hvorefter aktivisten fik lov at være tilstede.

Alligevel henvendte flere andre demonstranter sig og bad om, at fanen blev fjernet.

På begge sider af krigen mellem Hamas og den israelske regering er det åbenbart lukkethed og dogmatisme, der driver parterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From Israel