Go to ...

13. juli 2024

STATSADVOKAT DROPPER ANKE I CHRISTIANIA-SAG


Den første dom i sagerne mod Pusherstreet faldt den 1. december sidste år i Københavns byret (sagen mod Bod 8). Anklageren mente ikke, at dommen i tilstrækkelig omfang fulgte politiets opfattelse af omfanget af hashhandelen. Derfor blev dommen anket på stedet og kontra-anket af de to dømtes forsvarere.

Fra Statsadvokaten den 14. april 2005
Af Mikkel Schou

Nu har Statsadvokaten besluttet at sagen alligevel ikke skal føres i Landsretten. Statsadvokaten har nemlig noteret sig dommene i de efterfølgende sager om Pusherstreet og vurderet, at Landsretten – lige som byretten – ikke vil følge politiets opfattelse af, hvor meget hash de enkelte pushere har solgt.

I det værste tilfælde tiltalte politiet en mand for salg af 18 kilo hash. Han blev i byretten dømt for handel med 300 gram.

Statsadvokaten har bedt de to forsvarere meddele om de nu også vil droppe deres kontra-anke. Statsadvokaten forventer svar fra de dømtes advokater i begyndelsen af maj. Det oplyser Christina Tassing fra Statsadvokaten til flix.dk.

Den første Christiania-sag der kommer for Landsretten bliver derfor Bod 6b, der starter den 20. juni i år, hvor den dømte har anket Byrettens dom.

Næste anke-sag i Landsretten er sagen mod Bod 11, hvor to er dømt for hash-handel og en for at være medhjælper. En mere fra Bod 11 er dømt, men valgte ikke at anke. Sagen starter den 5. oktober i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From Pusherstreet