Go to ...

29. maj 2024

S-TOG STOPPEDE IKKE


(OPDATERET) DSB kan ikke umiddelbart fortælle, hvor tit S-toget kører gennem en station uden at standse, fordi toget er forsinket.

Men det var, hvad TVflux oplevede på Charlottenlund station klokken 10.28 i dag.

AF MIKKEL SCHOU

Det skrattede i højttaleren på Charlottenlund station i dag lidt efter klokken 10. Så kom beskeden: S-toget til Klampenborg standser undtagelsesvist ikke på stationen, da det er forsinket. Næste tog mod Klampenborg afgår ti minutter senere.

Passagererne på perronen kigge måbende på hinanden.

Én ting er, at passagererne bliver forsinket ti minutter i afgangen mod Klampenborg. Men hvad med de passagerer, der skulle have været af i Charlottenlund.

TVflux ringede derfor til DSB, hvor en pressemedarbejder ikke mente, at det skete tit, at toget kørte forbi en station, det egentlig skulle have standset ved. Hun lovede, at undersøge det nærmere. Herunder spørgsmålet om, hvor det stiller passagerer, der skulle have været steget af på stationen.

Vi vender tilbage, hvis vi hører noget fra DSB.

OPDATERING:

DSBs pressevagt vendte tilbage og forklarede:

“Det er ikke en usædvanlig hændelse. Det sker af og til på strækninger med ti-minutters drift. Et forsinket tog kører forbi stationer for at undgå, at de næste tog også bliver forsinket. Det bliver annonceret i togene, så passagererne kan stige af og tage det næste tog, som kommer lige i røven på det forsinkede.”

I dag skyldtes forsinkelsen en signalfejl på Østerport station.

FOTO: Wikipedia

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From NYHEDER