Go to ...

29. maj 2024

POLITI ERKLÆRER KRIG


En handicappet og et par fotografer blev mejet ned af politiets knipler i dag på Christiania.
Christianias dokumentargruppe har filmet flere amok-løb under dagens razzia i Pusherstreet.

Det ligner en krigserklæring som Københavns politi i dag afleverede i fristaden. Eller også var det en delingsfører under indskoling, der tabte besindelse og overblik.
I en meddelelse fra Christianias Dokumentargruppe (CADOK) hedder det:

CADOK m.f. har indkaldt Task Force Puskerstreet til et VOLDS FÆLLESMØDE på mandag d. 2 maj kl 20.00 i Byens Lys på Christiania.
De bedes møde op og forklare sig.
Normalt giver vi volds personer karantæne for at udøve vold på Staden, så det vil være smart hvis de dukker op og vi sammen finder en fredelig løsning!

Chefen for Task Force Pusherstreet, som ikke selv var tilstede i Christiania, siger løgnagtigt, at politiets vold var nødvendig for at beskytte politifolk.

Tags:

4 Responses “POLITI ERKLÆRER KRIG”

 1. Karsten Kristensen
  14. maj 2016 at 1:39 pm

  Lad os give politiet krig som vi gjorde i Esbjerg under RIBUS KONFLIKTEN, LAD os gå sammen, og slå imod dem.

 2. Karsten
  14. maj 2016 at 1:27 pm

  NU MÅ DET VÆRE SLUT MED DEN POLITIVOLD OG DEN CHIKANE, NU MÅ DER TAGES DER ET OPGØR MOD DEM. KORT OG GODT, LAD OS STARTE EN GRUPPE, PERSONER SOM VIL MED RIL AT GØRE EN FORSKEL, HVOR DET PLANLÆGGES OS. SOM EN KENDT SKRIVER, KÆMP FOR HVAD VI HAR KÆR. Skriv tryg og lad os finde ud af noget.

 3. marika vengberg
  14. maj 2016 at 9:13 am

  I alle de år jeg har kommet på staden ,har jeg altid følt mig tryg derude. Staden er voldsfrit område,et sted hvor folk kan komme og ryge en fed i fred,eller bare være.Jeg har altid følt mig tryg,både med pusherne,christianitterne,og folk og fæ.Nu føler jeg mig ikke tryg mere derude.Det har politiet fået ødelagt!!Regeringens show over for hr og fru hansen har taget overhånd!!Regering,og politi..FØJ hvor sku i skamme jer! !!Siger det igen,STADEN ER VOLDS FRIT OMRÅDE!! V.H fra Hjerte pigen <3

 4. Kim H Hansen.
  4. maj 2016 at 1:28 am

  Det er da galt at de får lov til at te sig sådanne; de skal måske overbevcise3 at de er klar til at blive uroer , de er lige så Hårløse, og så fore en smule gallare.
  det er forfærtelig at dette kan ske…………..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From CHRISTIANIA