Go to ...

14. juli 2024

Ø FORSINKER KAMPFLY


VIDEO: Enhedslisten (Ø) har fået beslutningen om kampfly i Folketinget udsat. Det var ventet, at beslutningen om at købe nye F-35 Joint Strike Fighter kampfly i USA kunne træffes i morgen. Producenten lover, at flyet er nærmest usynligt på fjendens radar.

Men nu har Ø forlangt mere debat, forklarer Enhedslistens fredsordfører Eva Flyvholm i dag til demonstration ved Christiansborg. Ifølge Ø er et flertal af befolkningen imod indkøb af kampfly. I dag overraktes underskrifter i protest til Folketinget.

Regeringen forudser, at det nye danske kampfly skal indgå i flere USA-ledede angrebskrige.

Kun Enhedslisten er imod køb af kampfly af hvilken som helst slags. SF og DF er kede af, at man ikke vælger det billigere og mere funktionelle svenske SAAB JAS 39, nemlig Gripen.

VIDEO: Den konservative Rasmus Jarlov siger, at det nye kampfly kan bruges til at angribe Rusland, inden Rusland angriber os.

VIDEO: I Forsvaret mener man, at det er muligt at føre angrebskrige uden at være aggressiv.

Tags: , ,

One Response “Ø FORSINKER KAMPFLY”

 1. Dan Sørensen
  4. december 2017 at 9:28 pm

  Eva F. har helt ret!
  Nato er Rusland militært langt overlegen. Det er der bred enighed om !
  Bare spørg Jarlov (K) !
  På den baggrund er det helt ude i hampen, at opruste og give 4,5 mia mere til militæret om året (det nye forsvarsudspil) og helt uforståeligt at bruge så mange penge på nye kampfly.

  Over i købet er der store, uafklarede spørgsmål ang. pris – og hvad der følger med prisen – software-problemer, støjproblemer mm.

  Vi trænger i den grad til en grundig tænkepause og til debat derom – både i Folketinget og i samfundet. Selv kritik fra rigsrevisionen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From NYHEDER