Go to ...

29. maj 2024

SKAMMELIGT


VIDEO: TVflux’s udlånte håndværker arbejdede i det tidligere Pusherstreet fra klokken 9 til 17 i går med at sætte en bod op. Skiltet var malet som det første: MEDIE PLAT FORM.

Omkring klokken 17 dukkede en kendt ung christianit op, William Tulipan, og forlangte, at boden, der var rejst, blev fjernet. Begrundelsen var, at boden ikke stod som en aktivitet på dagens plan, hvor frivillige under arbejdsugen skal skrive sig på. Desuden mente christianitten, at håndværkeren havde stjålet hans træplade på 40×40 cm, som han selv havde betalt. Alle materialer står ellers i en container til alles benyttelse.

Da håndværkeren havde sagt, at det måtte christianitten selv finde ud af, gik han hen på Woodstock efter en kaffe. Uden for kom en anden christianit hen og sagde, at TVflux-medarbejderen måtte komme hen til den nye bod, fordi en christianittalsmand, Risenga, var dukket op.

Inden de nåede tilbage til boden, havde talsmanden og den menige nitte revet boden ned. Et grønlandsk flag, en sav og et skilt blev reddet fra den bunke, som christianitterne havde stablet på en trækvogn.

Efterfølgende forklarede talsmand Mette Prag, at grunden til at boden skulle rives ned var, at der skulle stå entreprenørmaskiner om 14 dage i forbindelse med renovering af kloak i det tidligere Pusherstreet (Der er ikke plads til selv de mindste entreprenørmaskiner, red.).

Den ene christianit påstod også, at der skulle graves helt hen til de mange brosten, der er smidt ved siden af Bageren. (Men der skal ikke graves ved siden af Bageren, red.).
Den anden christianit sagde, at boden var en fed ide: »Du skulle bare have spurgt først. Vi bygger den op igen i morgen…«

Det var i øvrigt påfaldende, at alle christianitter og aktivister tilstede, der havde set boden blive bygget op og hjulpet til, dukkede sig, da Risenga dukkede op. Hverken Risenga eller Tulipan havde tidligere i Aktionsugen vist sig i Pusherstreet med værktøj i hånden.

William Tulipan mener, at de resterende brosten forrest i foto, hvor boden stod, også skal fjernes. Det er Bageren til højre.
Her mener talsmand Mette Prag, at der skal henstilles entreprenørmaskiner under det videre arbejde med det tidligere Pusherstreet. Det skal dog først besluttes på et Fællesmøde den 21. april i år.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From CHRISTIANIA