Go to ...

29. maj 2024

MEDIEKÆNDIS OG BØRN


VIDEO: Pusherstreetkommentater på Frihedselskeren Olympia filmede diskret med en smartphone foran Fælleskøkkenet i fredags. Hun ville ikke kommentere yderligere, da en børnehave kom gennem Gaden.

Frihedselskeren menes at mene, at det ikke er alle christianitter, der ønsker Pusherstreet lukket. Derfor er det et forræderi mod pusherne, at flertallet accepterer politiets massive indsats mod den organiserede hash-handel på Christiania.

Frihedselskeren bakker derfor åbenbart op om de christianitter, der ønsker det normale tilbage i det tidligere Pusherstreet.

Frihedselskeren er også utilfreds med fonden Christiania, som ejer. Der overlades for meget til Justitsministeriet og forvaltninger i Københavns kommune, fordi fonden gennem tiden har måtte samarbejde med andre parter for at få fondens økonomi til at hænge sammen.

Fondens advokat, Knud Foldschack, sagde i sidste uge, at fonden får masser af penge, når fonden sælger fristadens byggerettigheder til udefrakommende. Christiania er blevet pålagt at opføre almene boliger med plads til 3-400 voksne. Der er omkring 800 voksne i fristaden nu.

Tags:

One Response “MEDIEKÆNDIS OG BØRN”

  1. 15. april 2024 at 10:55 am

    Frihedselsker censurer opslag på deres side , som er kritiske overfor Frihedselskers ideologi, mine opslag bliver afvist ! Fra første gang jeg skrev noget kritisk ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From CHRISTIANIA