Go to ...

29. maj 2024

PUSHERSTREET LUKKET


Christianias populære hashmarked blev i dag lukket ned. Fristaden har indkaldt til fællesmøde sidst på eftermiddagen.

Der er intet, der tyder på, at christianitterne har planer om holde Pusherstreet lukket særlig længe. Ifølge TVflux’ kilder drejer det som stridigheder, der udspringer fra enkelte personer og som har givet anledning til forstyrrelser i stemningen i hashgaden.

Der er ingen meddelelser om, at det er fristaden som kollektiv, der har forlangt Pusherstreet lukket. Ligesom der heller ikke er meldinger om, at fristaden ønsker hashhandlen fjernet fra fristaden.

Af skilte ved det omhegnede Pusherstreet fremgår det, at der holdes lukket et par dage med henblik på at åbne op for en hyggeligere gade.

OPDATERING:
Ifølge DR.DK og Politiken.dk er dagens fællesmøde endt med en beslutning om at Pusherstreet holder lukket: “Situationen kalder på omtanke og eftertanke, hvorfor vi altså nu har valgt selv at sætte aktiviteterne på pause, så vi kan få arbejdsro til en omstrukturering af forholdene omkring Pusher Street, skriver Christianias Fællesmøde i pressemeddelelsen.”

Lukningen af gaden blev besluttet på et fællesmøde for en uge siden.

Problemet skulle være, at rockergrupperinger har for stor indflydelse. De seneste måneder har politiet intensiveret kampen mod hashen på Christiania, hvilket har resulteret i stenkast og voldsomme anholdelser. Også det er christianitter trætte af.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From CHRISTIANIA