Go to ...

14. juli 2024

KNOCK IS KNOCK


VIDEO: Fort Knock i Pusherstreet nåede at være under opbygning i hen ved to måneder i Hakket ved siden af Bageren. Nu er det ryddet.

I forrige uge fjernede Byggekontoret afspærringer ved fortet, der skulle holde publikum væk fra de stablede brosten, når fortet ikke var bevogtet. Begrundelsen var, at folk skulle kunne gå i gennem, fordi det var besværligt at gå i sand og støv i Gaden.

Nu er begrundelsen, at Byggekontoret skal bruge pladsen til oplagring (som kunne have været alle andre steder i nærheden og som der slet ikke har været brug for de seneste to måneder).

Der er stadig ingen plan for Pusherstreet. Det er næsten det mest komiske ved sagen.

Derfor kommer Strassen til at ligge blottet som nu med det fine sand, som brostenene lå i, flyvende rundt. Til gene for folk, der færdes, Operaen og de andre aktiviteter i nærheden siden den 6. april. Og gravearbejdet er foreløbig kun halvvejs. God sommer…

TVflux MPV stod bag områdets befrielse fra fristadens normalisering. Da TVflux efter Byggekontorets lukketid i går fik besked af Byggekontorets Carlos, at fortet ville blive fjernet tidligt tirsdag morgen, protesterede TVflux og svarede, at TVflux var i gang med at renovere Bagerens hårdt tiltrængte mur, der vender ind mod Hakket. Carlos påstod, at TVflux ikke havde nogen aftale med Bageren.

Det har TVflux selvfølgelig. Og den blev bekræftet tirsdag over telefon. Men Byggekontoret har nu umuliggjort det fortsatte arbejde med renoveringen.

Det er derfor Byggekontorets ansvar at udfylde de steder i murværket, hvor TVflux har fjernet rådnet bindingsværk.

På videoen kan man se, at Byggekontoret er bedre til at smadre end bygge op. Og hvordan der ser ud i regnvejr. Bemærk, at det er TVflux, der har lagt ”gulv”, som Byggekontoret nu har fjernet. Byggekontoret fjernede også muren ved Bagerens nye udeservering, selvom Bageren ikke ønskede den væk, førend der er lagt belægning i Pusherstreet. Støvet fra Gaden generer nemlig også Bageren.

TVflux har sendt den pågældende medarbejder, der var udstationeret på fort Knock, på laaaaaaang sommerferie.

Knock is knock. So fat it, man.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From CHRISTIANIA