Go to ...

22. juli 2024

GAMMEL CHRISTIANIT SUR


VIDEO: Politiet videofilmede alt og alle på patruljen gennem Pusherstreet i eftermiddag. Flere følte sig forulempet af at blive optaget på video.

Den ledende politimand ville ikke forklare TVflux, hvad formålet med optagelserne kunne være. Et gæt er, at de håndholdte optagelser skulle bruges til identifikation, hvis politiet blev angrebet med sten og flasker, som det skete i sidste uge. En anden mulighed er, at politiet ønsker at identificere potentielle sælgere og købere af hash.

Turister undrede sig over optrinnet. Og det hele blev for meget for en gammel christianit, der forgæves spurgte nogle af betjentene, hvad de skulle bruge billeder af ham til.

I går bebudede politiet, at hvis ikke de tibetanske bedeflag, der pryder Pusherstreet, blev pillet ned, ville politiet gøre det. Ifølge politiet udgør flagene blandt andet en brandrisiko. Politiets uvilje med tibetanske flag er velkendt. Men i dette tilfælde er det næppe hensynet til regeringsmagten i Kina, men at flagene virker som camoflage over for politiets fotograferende droner.

I Pusherstreet er der udbredt vrede over, at politiet vil fjerne flagene, som derfra siges at relatere til en af bagerne i Christiania, der er tibetaner.

Tags:

One Response “GAMMEL CHRISTIANIT SUR”

  1. Pelle Abel
    6. juni 2018 at 5:14 pm

    Det er jo IKKE tilladt, systematisk, at overvåge og REGISTRERE folk, blot fordi de i øvrigt HELT LEGALT opholder sig på CA, en dag, hvor politiet har valgt at patruljere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

More Stories From CHRISTIANIA